Cliëntervaringen

"De (rouw)begeleiding van Simone heb ik als zeer waardevol ervaren. Insteek was rouwverwerking maar tussentijds kwamen allerlei coachingsthema's aan bod. Simone neemt de mens als uitgangspunt en dat voelde heel goed. Tijdens de intake gaf ik al aan dat ze een stevige gesprekspartner voor mij zou moeten zijn zodat ik ook daadwerkelijk aan het werk zou gaan met mezelf. Dat is zeker gelukt, ze liet me op de goede momenten niet 'ontsnappen'. Ik beveel een traject door Simone dan ook van harte aan!"

Miranda Korsten (47 jaar)

"Wat anders is dan bij andere hulpverleners: Jij helpt me de knop om te zetten om echt gezonde keuzes te maken i.p.v. alleen weten wat de gezonde keuze zou zijn. En je helpt om de theorie die ik vaak redelijk ken, om te zetten in actie, want dat vind ik zelf het lastigste. Je hebt ervoor gezorgd dat ik echt weer een knop om kon zetten."

Anoniem (18 jaar)

 

"Het spreekt voor je dat je hart en ziel liggen bij de zorg voor andere mensen. Je hebt me tot nu toe ook al flink geholpen. Veel stappen heb ik al gemaakt met en door jou."

Peter Busser (46 jaar)

"De gesprekken met Simone heb ik als erg positief ervaren. Vanaf het begin af aan had ik het gevoel dat ik alles kon vertellen en werd begrepen wat ik zei.

Simone liet mij bepaalde dingen anders in zien en heeft mij een aantal 'oefeningen' gegeven waardoor ik langzamerhand weer beter in mijn vel ben gaan zitten. Het contact met Simone is persoonlijk, je bent dan ook zeker geen 'nummertje'.

Nogmaals heel erg bedankt voor alle fijne gesprekken en je goede hulp."

Anoniem (30 jaar)

"Ik ben bij Simone gekomen op aanraden van een vriendin. Nadat ik voor de 2e keer binnen 6 jaar weduwe was geworden, werd het mij teveel. Ik ben blij dat Simone mij heeft kunnen helpen bij mijn rouwverwerking. Zoveel rust straalt zij uit en de begeleiding is zeer deskundig. Zo fijn dat ze de juiste handvatten heeft mee kunnen geven. Ben ook blij dat ik haar altijd kan bereiken mocht het weer nodig zijn. Dank je wel Simone!"

Monique (56 jaar)

"Nadat ik binnen 2 jaar tijd mijn moeder en 5 andere zeer dierbare mensen om mij heen ben verloren en wat andere tegenslagen wist ik niet meer zo goed hoe ik verder moest. 

Voornamelijk om de glans weer terug te vinden in mijn leven. Er was zo’n enorme leegte! 

Wat ben ik dankbaar dat jij op mijn pad bent gekomen Simone toen ik uiteindelijk op zoek ging naar een juiste rouwtherapeut die ook daadwerkelijk bij mij zou passen!

Het mooiste kado voor iemand is een consult bij jou, dat is een gedachte die regelmatig bij mij  omhoog komt.

Jij bent in mijn ogen écht uniek! Voornamelijk door jou pure persoonlijkheid, en de tijd die je voor jou mensen neemt!

Je hebt mij veel handvatten en ingevingen gegeven.

Ik kan je niet genoeg bedanken, en dat weet je!

Jij bent één van de mooiste kado’s die ik mezelf ooit kado heb gedaan!"

Liefs Romy (42 jaar)

"Jij kunt echt wat betekenen voor een ander. Ik gun iedereen een therapeut zoals jij!!!"

Anoniem (63 jaar)

"Door de begeleiding van Simone heb ik een flinke stap vooruitgezet in mijn rouwproces. Vooral het gegeven dat ik mijn dierbare overledene mee kan nemen in de rest van mijn leven, hoe ik dat kan doen, en dat dat me helpt om ook weer te kunnen genieten, is een belangrijke 'les' geweest."

Anoniem 

"Simone is zeer warm, open en lieve vrouw, waar je je meteen bij op je gemak voelt. De gesprekken met Simone waren erg fijn. Ze luisterde goed waar mijn probleempunten zaten. We gingen samen een plan maken hoe deze te behandelen dmv doelen stellen. Kon volledig mezelf zijn. De doelen die we samen gesteld hebben bekeken we elke keer weer of we die hadden gehaald. Ik heb veel aan haar gehad en ga met volle vertrouwen de toekomst weer in. Zal de gesprekken missen."

Annet (51 jaar)

" Na het verlies van onze kleinzoon hebben wij contact gezocht met Simone. Ze heeft ons geleerd om dit verlies te verweven in ons leven, hierdoor kunnen we met trots, liefde en een glimlach aan hem denken. De begeleiding die we van Simone mochten ontvangen heeft ons ook weer lichtpuntjes gegeven om in de toekomst te kijken. Simone heeft een warme persoonlijkheid, luistert goed en hierdoor haalt ze door verdieping het positieve omhoog. In de gesprekken is ruimte voor verdriet en emotie. Door haar benadering heeft dit ons weer glans en elan gebracht. Simone nogmaals dank en warme dankbare groet

van Janet & Martin" 

"Ik voelde vanaf het begin meteen een klik met Simone. Haar hulp voelde als een kussen in de rug. Ze luistert goed en weet veel dingen. Haar woorden stelde me gerust. Hierdoor had ik na een gesprek weer veel energie." 

Anoniem (51 jaar)

"Ik kwam bij Simone terecht omdat ik vastliep in bepaalde gebieden van mijn leven. Ik had het gevoel dat ik mezelf en mijn grenzen uit het zicht was verloren. Tijdens het intakegesprek stelde Simone ontzettend rake vragen, waardoor meteen helder werd waar ik aan kon werken. Simone helpt je om duidelijke doelen te formuleren waar je samen naartoe werkt. Het was prettig dat ik eigenaarschap ervaarde over mijn eigen proces waarbij zij vooral verhelderende vragen stelde om mij op het juiste spoor te zetten. Al met al kan ik een traject bij Simone van harte aanbevelen."

Anoniem (31 jaar)

Beste Simone,

Dank voor je hulp advies en luisterend oor. Ik heb jou begeleiding als zeer prettig ervaren en het voelde vertrouwd. Hierdoor stond ik open om het proces aan te gaan. Ik kijk er prettig op terug en heb nog steeds vaak wat aan jouw handvatten. Het gemis blijft, dat zal altijd zo zijn, maar de mooie herinneringen nemen nu de overhand.

Groet Alfred Sanders

“Ik kijk met veel

plezier terug op de tijd

dat Simone mij begeleid heeft.

De rust die zij uitstraalt

heeft ervoor gezorgd dat

ik mij vanaf het eerste moment op m’n gemak voelde en alles durfde te vertellen.

Door op de juiste momenten te reflecteren op hetgeen ik eerder vertelde gaf ik vaak zelf antwoord op mijn vragen.

Ook mijn gestelde doelen hielpen goed een leidraad te houden in de gesprekken.

 

Nogmaals heel erg bedankt voor

de hulp die ik van je heb gehad.”

M. (24 jaar)

"Met behulp van Simone heb ik meer grip gekregen op mijn drukke leven, heb ik geleerd voor mijzelf te kiezen (wanneer nodig) en kijk ik met een fijn en tevreden gevoel terug op de laatste weken voor mijn vaders overlijden, zijn afscheid en periode die daarop volgde. Ik gun iedereen Simone bij het verwerken van een groot verlies, het is een cadeau aan jezelf. Simone is enorm flexibel, zeer toegankelijk, altijd bereikbaar en attent."

Anoniem (34 jaar)

"Je staat naast mensen. Bedankt voor jouw oprechte luisterend oor, wijze raad, fijne gesprekken en nieuwe inzichten. Je bent een ontzettend mooi mens." 

Anoniem (34 jaar)

"Had het gevoel dat ik vastliep in mijn rouwproces...boosheid overheerste. Hulp gezocht en gevonden bij Simone. Door goed luisteren, gesprekken en geleide meditaties en opdrachten een grote stap gezet. Het verdriet is niet weg, de boosheid wel gelukkig, maar het stroomt weer, daar waar ik vastzat.

Ik heb Simone ervaren als kundig, rustig en empathisch.

Dankbaar voor haar hulp, kan ik haar dan ook van harte aanbevelen!" 🙏❤

Anoniem (55 jaar)

"Simone, mijn wereld was

ingestort en jij hebt me echt

geholpen alles weer een beetje op een rijtje te krijgen na het onverwachte overlijden van een zeer dierbare vriend. Het verdriet is nog steeds groot maar je hebt me handvatten gegeven er beter mee om te kunnen gaan en weer voorzichtig naar de toekomst te kijken. Jouw rust en expertise heb ik als zeer prettig ervaren, en zou ik anderen ook zeker aan raden, heel veel

succes met je praktijk!!"

Anoniem

“Wij als gezin zijn een moeder verloren aan kanker.

Wij hadden wat hulp nodig bij de verwerking van het verlies. We hebben Simone gevraagd om dingen bespreekbaar te maken in het gezin. Hierdoor is het voor ons makkelijker geworden. Simone is een prettig persoon om mee te werken, die de tijd voor je neemt.We hebben opdrachten gekregen van Simone, waardoor wij als gezin toch makkelijker met het verlies om kunnen gaan. Ik merk dat de kinderen het ook goed oppakken en ze makkelijker met hun dagelijkse dingen verder kunnen. Wij vinden het een aanrader om Simone te betrekken bij de rouwverwerking, zodat het leven toch weer dragelijk wordt en je verder kunt."

Gert-Jan Lamers

"We zijn heel blij dat we voor dit jeugdtraject met Simone samenwerken!"

Anoniem

"Simone heeft mij erg geholpen om bewuster bij mijn gevoel te komen en hoe hiernaar te luisteren. Hierdoor heb ik in de afgelopen periode belangrijke inzichten gekregen. Ook terug naar gebeurtenissen in het verleden laten mij nu bewuster in het leven staan. Door de hulp van Simone heb ik geleerd hoe ik dit ook zelf kan doen en dat is erg waardevol. Bedankt Simone."

Anoniem (40 jaar) 

"Ik verloor mijn vader onverwacht aan corona in een toch al moeilijke periode voor mij. Ik miste het samen met familie en vrienden rouwen om mijn vader en ik vroeg mij ook steeds meer af, of ik voor mijn vader wel goed genoeg gezorgd had toen hij ziek werd. Ik ging slecht slapen en was voortdurend met deze vraag bezig. Bij Simone kon ik mijn verhaal kwijt en was ruimte voor mijn verdriet. Simone luisterde heel goed en dat gaf mij vertrouwen. Ze hielp mij om de omstandigheden en gebeurtenissen op een rijtje te zetten. Ik kreeg weer meer grip op het gebeurde en heb van Simone geleerd, hoe ik het gemis van mijn vader een plaats kan geven in mijn leven, zodat ik met een glimlach aan hem terug kan denken. Dank je wel Simone!"

Anoniem

"Doordat de begeleiding aan huis mogelijk was, is de angst van ons kind  (9 jaar) zeer adequaat aangepakt. De angst voor de gang en de trap in het donker konden hiermee geoefend worden. Door de leuke trainingen was het confronteren met de angst niet erg en uiteindelijk over."

Anoniem 

“Ik vind Simone een hele prettige therapeut. Ze is heel menselijk en luistert echt naar me. Ik zat al jaren helemaal vast in mijn gevoel, maar bij haar kwam mijn emotie los en kon ik eindelijk huilen.” Anoniem (60 jaar)

"Dank je wel

voor alle hulp die

je me altijd gaf."

H. (14 jaar)

“Ik heb de
ontspanningstechnieken
door Simone als zeer rustgevend, ervaren.
Ik kon mijn hoofd helemaal
leegmaken.”
T. (39 jaar)

 

"Onze zoon kwam 's avonds moeilijk in slaap waardoor het opstaan in de ochtend en op tijd op school zijn erg moeilijk was en hij erg prikkelbaar werd. Gezien hij niet echt een prater is kwamen we er niet goed achter wat de reden was. Na slechts enkele sessies bij ons thuis en eigenlijk hele simpele handvaten van Simone kon hij veel makkelijker inslapen, begrijpen wij hem beter en is hij weer zijn vrolijke zelf!"

Ellis

"Tijdens de overgang kwam ik erachter dat ik mijn verleden niet goed verwerkt had.Toch heb ik de moed verzameld om hulp te zoeken. Het resultaat is dat ik mezelf positiever beoordeel en minder stress ervaar. Simone gaf wat ik nodig had als mens en professional." Annelies (57 jaar)

"De begeleiding ervaren als persoonsgericht, deskundig en betrokken.

Inzicht gekregen in mijn rouwproces en waarin ik vastliep. Middels de gesprekken handvatten gekregen om met het verlies om te gaan en ruimte te geven aan mijn gevoel. Nogmaals bedankt :) "

Laura (28 jaar)

"Simone heeft een

warme, rustige en bemoedigende houding, waardoor ze een positieve

factor is in het begeleidingsproces en in

het contact met elkaar."

A. (48 jaar)

"Met een warm hart en met gerichte, persoonlijke en ogenschijnlijk neutrale aandacht heb je geluisterd naar mijn verdriet. Gaandeweg heb je me laten inzien waar ik sta, wat ik zoek en hoe ik me kan verhouden tot existentiële kwesties. Door de gesprekken ben ik steeds meer in balans gekomen. Dankjewel Simone 🙏"

Anoniem (62 jaar)