top of page

Cliëntervaringen

"De (rouw)begeleiding van Simone heb ik als zeer waardevol ervaren. Insteek was rouwverwerking maar tussentijds kwamen allerlei coachingsthema's aan bod. Simone neemt de mens als uitgangspunt en dat voelde heel goed. Tijdens de intake gaf ik al aan dat ze een stevige gesprekspartner voor mij zou moeten zijn zodat ik ook daadwerkelijk aan het werk zou gaan met mezelf. Dat is zeker gelukt, ze liet me op de goede momenten niet 'ontsnappen'. Ik beveel een traject door Simone dan ook van harte aan!"

Miranda Korsten (47 jaar)

"Wat anders is dan bij andere hulpverleners: Jij helpt me de knop om te zetten om echt gezonde keuzes te maken i.p.v. alleen weten wat de gezonde keuze zou zijn. En je helpt om de theorie die ik vaak redelijk ken, om te zetten in actie, want dat vind ik zelf het lastigste. Je hebt ervoor gezorgd dat ik echt weer een knop om kon zetten."

Anoniem (18 jaar)

 

IMG_3901.jpeg

"Kort na het overlijden van mijn moeder heb ik contact gezocht met Simone voor rouwtherapie. Ik zat volledig vast en had oprecht geen idee hoe hier uit te komen. Simone heeft mij heel fijn geholpen. Ze is een fijn mens, heeft veel kennis en voor mij was het fijn om de sessies te doorlopen met een lach en een traan. Het is een zwaar onderwerp maar door de aanpak en insteek van Simone was het toch fijn. Simone heeft mij echt verder geholpen en handvatten gegeven om nu zelf verder te gaan."

Fleur (36 jaar)

 

"Nadat ik binnen 2 jaar tijd mijn moeder en 5 andere zeer dierbare mensen om mij heen ben verloren en wat andere tegenslagen wist ik niet meer zo goed hoe ik verder moest. 

Voornamelijk om de glans weer terug te vinden in mijn leven. Er was zo’n enorme leegte! 

Wat ben ik dankbaar dat jij op mijn pad bent gekomen Simone toen ik uiteindelijk op zoek ging naar een juiste rouwtherapeut die ook daadwerkelijk bij mij zou passen!

Het mooiste kado voor iemand is een consult bij jou, dat is een gedachte die regelmatig bij mij omhoog komt.

Jij bent in mijn ogen écht uniek! Voornamelijk door jou pure persoonlijkheid, en de tijd die je voor jouw mensen neemt!

Je hebt mij veel handvatten en ingevingen gegeven.

Ik kan je niet genoeg bedanken, en dat weet je!

Jij bent één van de mooiste kado’s die ik mezelf ooit kado heb gedaan!"

Liefs Romy (42 jaar)

"Samenwerken met Simone is ontzettend fijn en ze heeft me uitstekend geholpen. Simone luistert goed en stelt mooie verdiepende vragen. Ze raakte steeds de juiste snaar bij me. Ik voelde me gezien en gehoord en welkom in haar ontspannen werkruimte. Simone is in staat op de goede momenten jouw verhaal te laten vertellen en je een spiegel voor te houden, zodat je er zelf achter komt hoe helpend bepaald gedrag of gedachten zijn. Ze kan feilloos volgen, leiden en naast je staan als dat nodig is. Ze beschikt over verschillende methoden die ze kan toepassen en stemt dit steeds goed af. Dit alles doet ze op een rustige, fijne en zeker humoristische manier. Precies wat ik nodig had en meer.

Kortom, een ontzettend fijne samenwerking, met een supergroot effect op mijn leven!"

Ewan (43 jaar)

"Het contact en de interactie met jou waren heel fijn. De ondersteuning was zeer goed afgestemd op wat ik nodig had op het moment dat het nodig was (ook wist ik dit soms in eerste instantie nog niet omdat ik zo overwhelmed was). Je gaf mij fijne handvatten mee, ze waren altijd helder en adequaat waardoor ik ze praktisch goed kon omzetten. Het hielp mij ook om meer inzicht te verkrijgen in wat ik voelde en waarom. Dit samen met IEMT hielp mij uiteindelijk om vooruit te komen in mijn proces. Hier heb ik ontzettend veel aan gehad. Bedankt voor alles."

Anoniem

"De gesprekken met Simone heb ik als erg positief ervaren. Vanaf het begin af aan had ik het gevoel dat ik alles kon vertellen en werd begrepen wat ik zei.

Simone liet mij bepaalde dingen anders in zien en heeft mij een aantal 'oefeningen' gegeven waardoor ik langzamerhand weer beter in mijn vel ben gaan zitten. Het contact met Simone is persoonlijk, je bent dan ook zeker geen 'nummertje'.

Nogmaals heel erg bedankt voor alle fijne gesprekken en je goede hulp."

Anoniem (30 jaar)

"Het spreekt voor je dat je hart en ziel liggen bij de zorg voor andere mensen. Je hebt me tot nu toe ook al flink geholpen. Veel stappen heb ik al gemaakt met en door jou."

Peter Busser (46 jaar)

Bij Simone heb ik mij vanaf het eerste moment op mijn gemak gevoeld. Ik merkte dat ik vrij snel mij kon open stellen. Ik ben zeer tevreden."

Anoniem (43 jaar)

"Simone luistert, reflecteert en biedt uiteenlopende interventies aan om je te helpen je leven beter op de rit te krijgen. Gewoon er heen gaan en het zelf ervaren"

Anoniem (77 jaar)

"Door de begeleiding van Simone heb ik een flinke stap vooruitgezet in mijn rouwproces. Vooral het gegeven dat ik mijn dierbare overledene mee kan nemen in de rest van mijn leven, hoe ik dat kan doen, en dat dat me helpt om ook weer te kunnen genieten, is een belangrijke 'les' geweest."

Anoniem 

"Ik ben heel erg tevreden over het rouwbegeleidingstraject dat ik met Simone mocht doorlopen. Simone heeft een fijne energie en aanpak. Ze straalt rust uit waardoor je je meteen op je gemak voelt. Het schrijfboekje en de kaars die je aan het begin van het traject krijgt, maken het meteen persoonlijk. Ik heb doorheen het traject ontzettend veel geleerd over mijzelf en hoe ik met dingen om kan gaan. Ik kijk terug op een moeilijk maar mooi en leerzaam proces. Heel dankbaar dat Simone mij hierbij kon helpen en ondersteunen!"

Anoniem (32 jaar)

"Nadat mijn moeder zeer plotseling overleed, ben ik gestart met rouwtherapie bij Simone. Ze heeft me door de eerste zware periode geholpen, maar ook daarna. Tijdens de sessies ging het naast trauma- en rouwverwerking ook over de balans in mijn leven (privé/werk). Simone heeft een persoonlijke aanpak, stelt de juiste vragen, voelt iemand haarfijn aan en helpt je om de volgende stap te zetten. Ik zou Simone bij iedereen aanraden."

Marieke (35 jaar)

"De gesprekken met Simone hebben mij veel gebracht en ik ervaar nu meer rust, kalmte, zachtheid en vertrouwen. Ik kwam binnen met de vraag hoe ik om kon gaan met de vele verliezen in korte tijd. Gaandeweg hebben we ook andere thema's aangeraakt uit mijn leven en dat heb ik als zeer prettig ervaren want alles is op een mooie manier ook weer verbonden met elkaar. Er is elk gesprek ruimte voor wat op dat moment speelt en wat de aandacht vraagt. Uiteindelijk is het een hele reis geweest en ben ik dankbaar voor haar warme, eerlijke, kundige én intuïtieve begeleiding!"

Marieke (32 jaar)

"Wat was de inspiratiessessie Balans fijn! Simone is warm en oprecht betrokken. Ze verstaat de kunst om vanuit acceptatie en begrip heldere nieuwe inzichten aan te reiken. Ik vond de sessie hartverwarmend en inspirerend en denk er nog regelmatig aan terug. Aanrader!"

Anoniem (59 jaar)

" De (zelf)reflectie, de rust, de samenhang, alles klopte. Ik was verbaasd over mijn eigen openheid dat kwam vooral omdat je mij op mijn gemak hebt gesteld. Er is geen goed en fout, er is wel belangrijk en minder belangrijk. Met jouw hulp heb ik de draad weer op kunnen pakken weliswaar op een andere manier dan voorheen. Dit na het verlies van meerdere dierbaren in een zeer korte periode. IEMT therapie heeft ook zeker gezorgd voor meer rust en overzicht. Bedankt Simone, ik weet niet waar ik nu had gestaan zonder jouw hulp!"

Anoniem

"We zijn heel blij dat we voor dit jeugdtraject met Simone samenwerken!"

Anoniem

"In juli ben ik terecht gekomen bij praktijk Simone en bij haar had ik vanaf het 1e moment aan de telefoon een goed gevoel. Ze gaat samen met je kijken een persoonlijk plan maken om aan dingen te werken. De praktijk ziet er ook erg goed uit. Natuurlijk zal voor iedereen de dingen anders zijn om bij Simone te komen maar als ik met haar praat is een veelzijdige vrouw waarbij ik me heel erg op mijn gemak voel. Simone bedankt!🙏🏽"

Steve van Rooij (32 jaar)

"Omdat ik al langere tijd telkens tegen hetzelfde 'probleem' aanloop, stelde Simone voor om een keer IEMT uit te proberen. Ik vond dat Simone dit op een prettige manier deed. We kwamen op een herinnering uit, die ik zelf niet had verwacht. Door haar stemgebruik en de vragen die ze stelde, leek het wel of de herinnering een andere lading kreeg. Nu kijk ik heel anders terug op deze herinnering en speelt deze geen rol meer in hoe ik me nu voel over mezelf. Dank je wel, Simone!"

Anoniem (41 jaar)

"Hele prettige en super vlot opgestarte begeleiding gehad bij het euthanasietraject van mijn moeder. Simone heeft ons met haar begeleiding heel goed geholpen om het moeilijke, maar noodzakelijke gesprek te voeren met elkaar en daardoor hebben wij veel beter afscheid kunnen nemen. Veel dank daarvoor!"

Anoniem (36 jaar)

"De inspratiesessies zijn een fijne samenkomst van mensen die hetzelfde voelen en willen. Ik krijg door deze sessies veel kracht en energie om dingen weer een plek te geven. Ervaringen uitwisselen zijn op die plek ook veilig en vertrouwd"

Anoniem

"Heb gedurende +/- 5 maanden een persoonlijk traject gevolgd bij Simone. Alles open en bloot op tafel gelegd en persoonlijke momenten aangepakt uit het verleden die enorme impact hadden op mij als persoon in de communicatie tov mijn vrouw en kinderen. Heerlijk om jezelf zo te zien groeien als persoon door de therapie van Simone. Daar waar ik voorheen dacht en zei van: Dat heb ik als man niet nodig want dat los ik zelf wel op, heb ik door de handreikingen van Simone mezelf kunnen ontwikkelen en de rust in mezelf gekregen wat ik zocht." 

Roy R.

"Na het overlijden van mijn man zag ik het niet meer zitten. Hoe om te gaan met mijn verdriet, hoe verder leven zonder mijn maatje waarmee ik bijna 50 jaar samen ben geweest.

Bij Simone voelde ik meteen alsof ik in een warm bad terechtkwam. Ik voelde me meteen op mijn gemak en kon zeer open, zonder remmingen, mijn gevoelens en vragen uiten. Ze luistert naar me, ze stelt me gerust. Rouwen duurt lang en een ieder doet het op zijn eigen manier. Simone heeft aandachtig geluisterd, fijne tips gegeven hoe om te gaan met mijn verlies.

Een mooie kaars werd elke sessie door mij aangestoken voor mijn man, daardoor voelde het ook alsof hij aanwezig was. Niet alleen mijn verdriet, ook andere onderwerpen kwamen ter sprake, waarbij de IEMT therapie rust bracht. De sessies hebben mij erg geholpen. Ik voel me nu steviger, verdriet en gemis mag er zijn. Dank je wel lieve, empathische, geduldige en kundige Simone voor de fijne gesprekken met veel tranen maar ook af en toe een lach.

Ik kan Simone van harte aanbevelen." 

L. (70 jaar)

"Ik ben bij Simone gekomen op aanraden van een vriendin. Nadat ik voor de 2e keer binnen 6 jaar weduwe was geworden, werd het mij teveel. Ik ben blij dat Simone mij heeft kunnen helpen bij mijn rouwverwerking. Zoveel rust straalt zij uit en de begeleiding is zeer deskundig. Zo fijn dat ze de juiste handvatten heeft mee kunnen geven. Ben ook blij dat ik haar altijd kan bereiken mocht het weer nodig zijn. Dank je wel Simone!"

Monique (56 jaar)

"Simone is zeer warm, open en lieve vrouw, waar je je meteen bij op je gemak voelt. De gesprekken met Simone waren erg fijn. Ze luisterde goed waar mijn probleempunten zaten. We gingen samen een plan maken hoe deze te behandelen dmv doelen stellen. Kon volledig mezelf zijn. De doelen die we samen gesteld hebben bekeken we elke keer weer of we die hadden gehaald. Ik heb veel aan haar gehad en ga met volle vertrouwen de toekomst weer in. Zal de gesprekken missen."

Annet (51 jaar)

"Jij kunt echt wat betekenen voor een ander. Ik gun iedereen een therapeut zoals jij!!!"

Anoniem (63 jaar)

"Na het verlies van onze kleinzoon hebben wij contact gezocht met Simone. Ze heeft ons geleerd om dit verlies te verweven in ons leven, hierdoor kunnen we met trots, liefde en een glimlach aan hem denken. De begeleiding die we van Simone mochten ontvangen heeft ons ook weer lichtpuntjes gegeven om in de toekomst te kijken. Simone heeft een warme persoonlijkheid, luistert goed en hierdoor haalt ze door verdieping het positieve omhoog. In de gesprekken is ruimte voor verdriet en emotie. Door haar benadering heeft dit ons weer glans en elan gebracht. Simone nogmaals dank en warme dankbare groet

van Janet & Martin" 

"Ik kwam bij Simone terecht omdat ik vastliep in bepaalde gebieden van mijn leven. Ik had het gevoel dat ik mezelf en mijn grenzen uit het zicht was verloren. Tijdens het intakegesprek stelde Simone ontzettend rake vragen, waardoor meteen helder werd waar ik aan kon werken. Simone helpt je om duidelijke doelen te formuleren waar je samen naartoe werkt. Het was prettig dat ik eigenaarschap ervaarde over mijn eigen proces waarbij zij vooral verhelderende vragen stelde om mij op het juiste spoor te zetten. Al met al kan ik een traject bij Simone van harte aanbevelen."

Anoniem (31 jaar)

“Ik kijk met veel

plezier terug op de tijd

dat Simone mij begeleid heeft.

De rust die zij uitstraalt

heeft ervoor gezorgd dat

ik mij vanaf het eerste moment op m’n gemak voelde en alles durfde te vertellen.

Door op de juiste momenten te reflecteren op hetgeen ik eerder vertelde gaf ik vaak zelf antwoord op mijn vragen.

Ook mijn gestelde doelen hielpen goed een leidraad te houden in de gesprekken.

 

Nogmaals heel erg bedankt voor

de hulp die ik van je heb gehad.”

M. (24 jaar)

"Je staat naast mensen. Bedankt voor jouw oprechte luisterend oor, wijze raad, fijne gesprekken en nieuwe inzichten. Je bent een ontzettend mooi mens." 

Anoniem (34 jaar)

"Met een warm hart en met gerichte, persoonlijke en ogenschijnlijk neutrale aandacht heb je geluisterd naar mijn verdriet. Gaandeweg heb je me laten inzien waar ik sta, wat ik zoek en hoe ik me kan verhouden tot existentiële kwesties. Door de gesprekken ben ik steeds meer in balans gekomen. Dankjewel Simone 🙏"

Anoniem (62 jaar)

"Dankzij Simone heb ik na het verliezen van dierbaren weer rust in mijn leven gekregen en kan ik op een gezonde manier rouwen. Simone geeft handvatten om verder te kunnen in het leven na het verlies. Bedankt voor de fijne rouwbegeleiding."

Anoniem (22 jaar)

"Beste Simone,

Dank voor je hulp advies en luisterend oor. Ik heb jou begeleiding als zeer prettig ervaren en het voelde vertrouwd. Hierdoor stond ik open om het proces aan te gaan. Ik kijk er prettig op terug en heb nog steeds vaak wat aan jouw handvatten. Het gemis blijft, dat zal altijd zo zijn, maar de mooie herinneringen nemen nu de overhand."

Groet Alfred Sanders

"De rouwbegeleiding van Simone heb ik als zeer prettig ervaren, vanaf het eerste moment had ik er een goed gevoel bij. Stap voor stap hebben we het hele proces doorgelopen en liet je mij op een andere manier kijken naar het overlijden van mijn moeder, wat onrust heeft weggehaald en nu kan ik op een prettige manier naar die periode kijken. Ondanks dat de gesprekken soms emotioneel waren ben ik toch meestal met een lach bij je weggegaan.

Simone heel erg bedankt voor alle hulp."

Babette (27 jaar)

"Ik heb zoveel aan je gesprekken en jouw als persoon gehad! Nog dagelijks helpen die handvatten die jij mij hebt gegeven mij in het verwerken van het overlijden van mijn naasten en ook het zelfvertrouwen die het mij heeft gegeven en ook dat IK mij op 1 zet met mijn gevoel! Heel erg bedankt voor alles! En mocht ik je na ons traject nog “nodig” hebben ben jij de eerste die ik bel!"

Anoniem (38 jaar)

"Dank je wel voor de goede hulp bij het rouwen van mijn vader. Het heeft veel geholpen. En je praktijk is mooi geworden en straalt rust en kalmte uit.

Nogmaals dank."

Bart (32 jaar)

"Als je 't effe allemaal niet meer weet, dan ben je bij Simone aan het goede adres. Zo heeft ze mij geholpen mijn hulpvraag te verduidelijken, mij geholpen bij mijn persoonlijke pijnpunten, en dat vooral op een deskundige maar ook warme respectvolle manier. Waardoor ik elke keer weer uitkeek naar de volgende bijeenkomst, en nu weer op eigen kracht verder kan. Dankjewel Simone !!"

Anoniem

"Simone heeft mij heel fijn geholpen in een verwarrende periode van mijn leven. Wat ik zo fijn vind van haar is dat zij oordeelloos kan luisteren en begripvol is, zonder dat ze daarbij alleen maar 'met je mee praat'. Door haar hulp heb ik meer inzicht gekregen in mijn eigen gedrag, verlangens en gevoelens en ben ik wat zachter naar mezelf geworden." 

Sanne (33 jaar)

"Vanaf de eerste minuut van de eerste sessie tot en met de laatste minuut van de laatste sessie gaf Simone mij alle vertrouwen en veiligheid. Ik voelde me gehoord, gezien en begrepen. En door tijdens elke sessie een mooie kaars voor de overledene aan te steken, was ook zijn energie aanwezig. Mooi gebaar! Samen de tijd nemen om alles rustig en met aandacht te bekijken, te analyseren en voor mezelf op te schrijven in een mooi boekje zodat ik weer meer overzicht en inzicht kreeg in al mijn emoties. Eindelijk kon ik mijn verdriet toelaten, accepteren èn loslaten. Wat een grote opluchting na al die jaren (13 jaar) dat ik het niet wilde c.q kon aangaan. Ik heb het nu een plek in mijn leven kunnen geven. Simone heeft me geweldig geholpen omdat ze erg goed kan luisteren en kan samenvatten wat er gezegd of gevoeld is. Op een vriendelijke maar wel doortastende manier stelt ze vragen en gaf mij alle ruimte zodat ik goed bij de kern van mijn gevoel of emotie kon komen.

Dank je wel Simone!

Liefs, Ine" (62 jaar)

"Ik ben een vrouw die zich in de zomer van 2022 heeft aangemeld bij Simone na het besluit te gaan scheiden. Ik kon vrijwel direct starten wat heel prettig was. Simone heeft mij heel goed gecoacht in met meer rust, vertrouwen en op eigen kracht koersen. Ik ben heel tevreden en blij dat ik deze investering in mezelf heb gedaan en Simone heeft door flexibele inzet van verschillende methodieken mij heel goed bijgestaan in dit proces. Nogmaals dank Simone."

Anoniem (52 jaar)

"Ik voelde vanaf het begin meteen een klik met Simone. Haar hulp voelde als een kussen in de rug. Ze luistert goed en weet veel dingen. Haar woorden stelde me gerust. Hierdoor had ik na een gesprek weer veel energie." 

Anoniem (51 jaar)

"Met behulp van Simone heb ik meer grip gekregen op mijn drukke leven, heb ik geleerd voor mijzelf te kiezen (wanneer nodig) en kijk ik met een fijn en tevreden gevoel terug op de laatste weken voor mijn vaders overlijden, zijn afscheid en periode die daarop volgde. Ik gun iedereen Simone bij het verwerken van een groot verlies, het is een cadeau aan jezelf. Simone is enorm flexibel, zeer toegankelijk, altijd bereikbaar en attent."

Anoniem (34 jaar)

"Simone heeft mij enorm geholpen bij de rouwverwerking van mijn vader. Ik heb de gesprekken als zeer prettig ervaren. Simone straalt rust en vertrouwen uit."

Anoniem.

"Had het gevoel dat ik vastliep in mijn rouwproces...boosheid overheerste. Hulp gezocht en gevonden bij Simone. Door goed luisteren, gesprekken en geleide meditaties en opdrachten een grote stap gezet. Het verdriet is niet weg, de boosheid wel gelukkig, maar het stroomt weer, daar waar ik vastzat.

Ik heb Simone ervaren als kundig, rustig en empathisch.

Dankbaar voor haar hulp, kan ik haar dan ook van harte aanbevelen!" 🙏❤

Anoniem (55 jaar)

"Simone, mijn wereld was

ingestort en jij hebt me echt

geholpen alles weer een beetje op een rijtje te krijgen na het onverwachte overlijden van een zeer dierbare vriend. Het verdriet is nog steeds groot maar je hebt me handvatten gegeven er beter mee om te kunnen gaan en weer voorzichtig naar de toekomst te kijken. Jouw rust en expertise heb ik als zeer prettig ervaren, en zou ik anderen ook zeker aan raden, heel veel

succes met je praktijk!!"

Anoniem

“Wij als gezin zijn een moeder verloren aan kanker.

Wij hadden wat hulp nodig bij de verwerking van het verlies. We hebben Simone gevraagd om dingen bespreekbaar te maken in het gezin. Hierdoor is het voor ons makkelijker geworden. Simone is een prettig persoon om mee te werken, die de tijd voor je neemt.We hebben opdrachten gekregen van Simone, waardoor wij als gezin toch makkelijker met het verlies om kunnen gaan. Ik merk dat de kinderen het ook goed oppakken en ze makkelijker met hun dagelijkse dingen verder kunnen. Wij vinden het een aanrader om Simone te betrekken bij de rouwverwerking, zodat het leven toch weer dragelijk wordt en je verder kunt."

Gert-Jan Lamers

​"Simone weet goed waar de behoeftes van de cliënt liggen op dat moment. Ik heb door haar scherpe en kritische blik veel geleerd over mijzelf en over mijn overtuigingen. Dit heeft mij echt aan het denken gezet en hierdoor zijn veel negatieve overtuigingen weggevallen. Met maar 5 gesprekken is er al een enorme last van mijn schouders gevallen. Dankjewel!"

Anoniem

"Lieve Simone, enorm bedankt voor de waardevolle gesprekken en inzichten. Toen ik startte liep mijn hoofd gevoelsmatig steeds vast op dezelfde punten/trauma's. Vanaf de eerste afspraak kon ik hier samen met jou structuur in aanbrengen en aan de onderliggende gedachten/emoties werken. Het was ontzettend waardevol."

Anoniem

"Ik verloor mijn vader onverwacht aan corona in een toch al moeilijke periode voor mij. Ik miste het samen met familie en vrienden rouwen om mijn vader en ik vroeg mij ook steeds meer af, of ik voor mijn vader wel goed genoeg gezorgd had toen hij ziek werd. Ik ging slecht slapen en was voortdurend met deze vraag bezig. Bij Simone kon ik mijn verhaal kwijt en was ruimte voor mijn verdriet. Simone luisterde heel goed en dat gaf mij vertrouwen. Ze hielp mij om de omstandigheden en gebeurtenissen op een rijtje te zetten. Ik kreeg weer meer grip op het gebeurde en heb van Simone geleerd, hoe ik het gemis van mijn vader een plaats kan geven in mijn leven, zodat ik met een glimlach aan hem terug kan denken. Dank je wel Simone!"

Anoniem

"Doordat de begeleiding aan huis mogelijk was, is de angst van ons kind  (9 jaar) zeer adequaat aangepakt. De angst voor de gang en de trap in het donker konden hiermee geoefend worden. Door de leuke trainingen was het confronteren met de angst niet erg en uiteindelijk over."

Anoniem 

"Simone biedt je suggesties om anders naar situaties te kijken of mee om te gaan. Er wordt een proces in je hoofd in gang gezet die met het vorderen van de tijd zijn beslag moet gaan vinden. Zo lijkt het bij mij althans te gaan werken, merk ik. Langzaam worden de klachten minder en beter handelbaar. Daarvoor, bedankt Simone."

Anoniem (76 jaar)

 

"Simone heeft mij enorm geholpen om mezelf beter te begrijpen en te waarderen. Daarnaast ook mijn naaste met een fijn ander perspectief beter te kunnen omarmen. Heel erg bedankt :)"

Anoniem (41 jaar)

"Een inspiratiesessie is een prachtige ervaring! Intens blij dat ik een aantal sessies heb mogen bijwonen! Zo leerzaam, maar vooral genezend door te delen met elkaar in een fijne kleine groep mensen. Zou voor vrijwel iedereen goed zijn om gewoon even écht tot de kern en het bewustzijn te komen! Iedereen heeft denk ik wel een vorm van rouw op zijn eigen manier. Het geeft veel verlichting maar vooral opluchting door te delen met een juiste groep mensen. En jouw ruimte waarin de bijeenkomsten gegeven worden voelen voor mij als zo’n fijne huiselijke knusse huiskamer, maar vooral zo ZEN!"

Anoniem (43 jaar)

“Ik vind Simone een hele prettige therapeut. Ze is heel menselijk en luistert echt naar me. Ik zat al jaren helemaal vast in mijn gevoel, maar bij haar kwam mijn emotie los en kon ik eindelijk huilen.” Anoniem (60 jaar)

“Ik heb de
ontspanningstechnieken
door Simone als zeer rustgevend, ervaren.
Ik kon mijn hoofd helemaal
leegmaken.”
T. (39 jaar)

 

"Simone is een vrouw waar je je meteen op je gemak voelt. Prettige stem en een rustgevend gevoel, super aardig en zeer zeker begripvol. Simone staat open voor je gesprek en geeft goede begeleiding."

Anoniem

"Onze zoon kwam 's avonds moeilijk in slaap waardoor het opstaan in de ochtend en op tijd op school zijn erg moeilijk was en hij erg prikkelbaar werd. Gezien hij niet echt een prater is kwamen we er niet goed achter wat de reden was. Na slechts enkele sessies bij ons thuis en eigenlijk hele simpele handvaten van Simone kon hij veel makkelijker inslapen, begrijpen wij hem beter en is hij weer zijn vrolijke zelf!"

Ellis

"Simone heeft mij erg geholpen om bewuster bij mijn gevoel te komen en hoe hiernaar te luisteren. Hierdoor heb ik in de afgelopen periode belangrijke inzichten gekregen. Ook terug naar gebeurtenissen in het verleden laten mij nu bewuster in het leven staan. Door de hulp van Simone heb ik geleerd hoe ik dit ook zelf kan doen en dat is erg waardevol. Bedankt Simone."

Anoniem (40 jaar) 

"De begeleiding ervaren als persoonsgericht, deskundig en betrokken.

Inzicht gekregen in mijn rouwproces en waarin ik vastliep. Middels de gesprekken handvatten gekregen om met het verlies om te gaan en ruimte te geven aan mijn gevoel. Nogmaals bedankt :) "

Laura (28 jaar)

“Vanwege een zeldzame oogziekte en de nodige injecties in mijn oog kwam ik terecht bij Simone in Overasselt. Zij weet met behulp van IEMT therapie, je trauma te verwerken. Soms met de nodige humor waardoor het allemaal wat luchtiger wordt. Ik raad iedereen aan om naar Simone te gaan voor trauma- of rouwtherapie!!"

Sandra Theunissen

Simone heeft me geholpen mijn persoonlijke doelen helder te krijgen, een koers uit te zetten en die vast te houden. Door goed te luisteren, de juiste vragen te stellen, niet te oordelen en gedurende het proces te checken of ik er nog steeds achter stond, heb ik het als een prettige en erg goede begeleiding ervaren, terwijl ik mijn leven op zijn kop ging zetten."

Anoniem

"Wachtend op een intensiever hulpverleningstraject voor onze zoon heeft Simone met enkele prettige gesprekken alvast weer enige rust in onze omgangsregeling kunnen krijgen. Heel erg bedankt voor de tactvolle wijze waarop je ons co-ouders met meer oog voor elkaar naar elkaar leerde luisteren!" 

 

Vader & Moeder

"Tijdens de overgang kwam ik erachter dat ik mijn verleden niet goed verwerkt had.Toch heb ik de moed verzameld om hulp te zoeken. Het resultaat is dat ik mezelf positiever beoordeel en minder stress ervaar. Simone gaf wat ik nodig had als mens en professional." Annelies (57 jaar)

"Ik heb erg fijne gesprekken met Simone gehad. Heel erg bedankt voor je hulp, luisterend oor en waardevolle tips. Ik vond het een zeer prettige begeleiding en heb me altijd op mijn gemak gevoeld. Voor mij was het erg fijn dat de gesprekken online plaatsvonden ivm reistijd. Heel erg bedankt voor je flexibiliteit."

Anoniem (36 jaar)

"Simone is een hartelijke vrouw, die meteen vertrouwd voelde. Luistert aandachtig en geeft je zeker goede tips om met de situatie om te gaan en de draad van het leven weer goed op te pakken. Al met al heb ik veel aan de gesprekken gehad en ik beveel haar zeker aan!"

Anoniem

"Dank je wel

voor alle hulp die

je me altijd gaf."

H. (14 jaar)

"Simone heeft een

warme, rustige en bemoedigende houding, waardoor ze een positieve

factor is in het begeleidingsproces en in

het contact met elkaar."

A. (48 jaar)

"Bedankt voor je hulp Simone. Jij hebt mij inzichten en feedback gegeven waardoor ik meer bewust ben geworden van mijn gedrag en mijn en onze manier van communiceren. Heel fijn!"

Anoniem

"Door een persoonlijk contact ben ik in contact gekomen met Simone. De intake verliep fijn en de opvolgende gesprekken ook. Ze kijkt in de afspraak heel erg naar de doelen die dan aansluiten/actueel zijn voor jou. Hierdoor heb ik veel persoonlijke groei ervaren. Ze is iemand die jou op een fijne manier benaderd maar je ook dingen op een andere manier laat zien, ze laat jezelf nadenken en dat vond ik heel erg prettig. Heel blij geweest met deze coaching. Het heeft me dichter bij mezelf gebracht."

Anoniem

bottom of page