Inspiratiesessies

Heartfulness training Praktijk Simone

Profiteer in 2022 van het Try-out tarief van €15,- per Inspiratiesessie! (t.w.v. €20,-)

Laat je inspireren!

 

“Inspiratie” betekent “bezieling”. Een inspiratiesessie heeft als doel om je te inspireren om de balans te hervinden en met hart&ziel je leven te leven. Elke sessie zal zich richten op specifieke onderdelen van het leven, zoals: de werk/privé balans, relaties, je persoonlijke ontwikkeling. Ook thema’s als geluk, rouw, stress, zelfwaardering, etc. komen aan bod.

De inspiratiesessies zijn er voor iedereen die meer verdieping wil in zijn/haar eigen persoonlijke ontwikkeling en met meer bezieling wil leven.

 

Een inspiratiesessie start met een presentatie met informatie over het thema, dit wordt afgewisseld met momenten voor bezinning, meditaties, visualisaties en opdrachten rondom de verschillende thema's. 

Je hebt aandacht voor je eigen leefsituatie, je gedachten, gevoel en lichaam. Je leert met een open mind naar jezelf en de wereld om je heen te kijken en je te richten op positieve energie, compassie en balans in jezelf. 

Er is ruimte voor interactie en delen voor wie dat wil, maar dit hoeft niet.

De maandelijkse inspiratiesessies zijn los van elkaar te bezoeken. Je schrijft je in voor de thema's die jou het meest aanspreken. Je bent natuurlijk welkom om je bij iedere sessie weer aan te sluiten en je te laten inspireren. Kijk verder op deze pagina om meer te lezen over de thema's die aan bod komen.

Praktische informatie over de Inspiratiesessies:​​

  • Tijd: Dinsdagavond 19.30 - 21.30 uur. Zie de agenda voor exacte data.

  • Locatie: De Laan 3 in Overasselt, vergaderruimte, 1e verdieping.

  • Kosten per sessie: in 2022 geldt het Try-out tarief van €15,- per sessie (t.w.v. €20,-).

  • Betaling: Vooraf betalen, via een online betaalverzoek.

  • Aanmelding: verplicht via het aanmeldingsformulier op de website, per mail of app. Vol is vol. Bij onvoldoende aanmeldingen gaat de sessie niet door. Je wordt hierover bericht en krijgt je geld terug.

Voor werkgevers: Wil je een inspirerende invulling voor studiedagen, professionaliseringsbijeenkomsten  of als onderdeel van een teamuitje?  Mag er binnen de bedrijfscultuur wel wat meer aandacht zijn voor balans, welzijn en persoonlijke ontwikkeling binnen het werk? Inspiratiesessies worden  tevens op locatie en aangepast op de doelgroep en het werkveld aangeboden.

Neem met mij contact op voor meer informatie of vul onderaan de pagina je naam en telefoonnummer in en ik bel je terug!

Heartfulness training Praktijk Simone

Thema’s 2022:

 

Hoe Blijf Je In Balans? 

04-10-2022  (Vol)

Jezelf in balans houden in een veeleisende maatschappij waar veel onrust heerst is, is best een uitdaging! Maar misschien bevind je jezelf ook in een persoonlijke situatie die veel van je vraagt, op werk of privé. Tijdens deze inspiratiesessie sta je stil bij wie en wat jou energie kost en oplevert en hoe je gezonde keuzes kunt maken om je balans weer te hervinden. 

 

Wees Jezelf Trouw. 

01-11-2022 (Aanmelden vóór 28-10-2022)

Van jongs af aan heb je geleerd om je te voegen naar de groep waar je je in bevindt: het gezin, de familie, de schoolklas, de collega’s, de vriendenkring, godsdienst of cultuur. Hierdoor kan het zijn dat je uit het oog bent verloren wie je zelf bent en is het lastig om je eigenheid vorm te geven onder de sociale druk die je voelt. Tijdens deze inspiratiesessie leer je over het belang om jezelf trouw te zijn, sta je stil bij jouw eigenheid en word je geïnspireerd om deze meer vorm te geven binnen je eigen leven. 

 

Rouw en Gemis Tijdens De Feestdagen.

29-11-2022 (Aanmelden vóór 25-11-2022)

Rouwen en het gevoel van gemis zijn op zichzelf al zwaar en ingewikkeld. Dit gevoel wordt bij de meeste mensen sterker tijdens bijzondere dagen, zoals alle feestelijke decemberdagen. Het contrast met de wereld om je heen lijkt hierdoor alleen maar groter te worden. Tijdens deze inspiratiesessie leer je over balans in een rouwproces en is er speciale aandacht voor het vormgeven van je rouw en gemis tijdens de feestdagen.

 

Agenda 2022

 

04-10-2022

"Hoe Blijf Je In Balans?"

(vol)

01-11-2022

"Wees Jezelf Trouw"

29-11-2022

"Rouw En Gemis Tijdens De Feestdagen." 

Lees meer over de invulling van deze sessies onderaan deze pagina